skip to Main Content

Wat klanten nog meer zeggen

Ruimte om te ontdekken wat ik écht wilde

Ik heb een coachingstraject bij Mireille gevolgd en dat kan ik iedereen aanraden. Mireille is doortastend, resultaatgericht, stelt de juiste vragen en geeft je ruimte om te ontdekken wat je nu écht wil. Dit alles deed ze samen met mij, waarbij ze de balans tussen het doel van het coachingstraject en mijn persoonlijke weg goed in de gaten hield. Ze heeft mij het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had om het pad waarover ik al jaren twijfelde, maar wat echt bij mij past, nu daadwerkelijk te gaan bewandelen.

Hanneke Medendorp-Braun

Ze geeft je het vertrouwen dat je er gaat komen

Wat mij zo bij blijft in het traject dat ik met Mireille heb doorlopen is vooral de empathische, doortastende en persoonlijke manier van begeleiden. Een type begeleiding dat precies bij mij past. Op weg naar het doel heeft ze mij op een heel warme manier de grenzen mijn beperkingen laten opzoeken. Hierdoor werd ik gemotiveerd om deze grenzen te overschrijden en ik kon ik veel meer ‘out of the box’ denken dan dat ik voorheen had gedaan. Ze geeft je het vertrouwen dat je er gaat komen. Ze is doortastend, creatief, gestructureerd, nuchter en coacht je gewoonweg op een heel fijne manier. Ik vind dat ik in dit traject als mens een mooie persoonlijke groei heb doorgemaakt, dankzij de inlevende wijze van coaching van Mireille.

Kees Van Hoof

Voor iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft op commercieel gebied

Mireille weet mensen te raken door haar directe, oprechte en persoonlijke stijl. Ze haalt mensen uit hun comfort zone en stimuleert ze om actief en bewust het contact met klanten te zoeken. Ze is effectief in het trainen van grotere groepen, maar zeker ook in het coachen van individuele medewerkers. Hierbij brengt zij medewerkers er (met de nodige humor) toe om in korte tijd een commercieel resultaat te bereiken. En het was eigenlijk nog leuk ook. Ik kan Mireille van harte aanbevelen als trainer en als coach, voor iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft op commercieel gebied.

Alex Rutten

De aanpak van Klanten vinden & binden is fris en spontaan

Klanten vinden & binden heeft Hofstad Mavo Havo gedurende de afgelopen twee jaar geholpen bij de verdere profilering van de school in het algemeen en haar onderwijsconcept in het bijzonder. Met name de invoer van sociale media heeft ons bijzonder geholpen bij deze profilering, maar heeft tevens mooie contacten in stad en de regio opgeleverd. De wijze waarop zij tal van onze leerlingen hebben opgeleid om op een spontane manier hun school te presenteren (tijdens een Open Dag of bij hun eigen basisschool) heeft veel positieve reacties opgeleverd. Dat ook nog tal van ouders enthousiast zijn gemaakt om onze school in de eigen wijk te promoten is een geweldige meerwaarde. Het zal dan ook niet verbazen dat veel van onze leerkrachten zich spontaan aansloten om ook een duit in het zakje te doen. De aanpak van Klanten vinden & binden is fris en spontaan. Een aanpak die de leerlingen in het bijzonder heeft aangesproken. Uitgaand van hun eigen talent wist Klanten vinden & binden hen zo te motiveren dat ze spontaan met ideeën kwamen hoe ze zichzelf (en daardoor de school) het beste voor het voetlicht konden brengen. Het bedrijf ziet zowel op de werkvloer als in de directiekamer mogelijkheden en weet deze op een kritische maar pragmatische wijze te vertalen naar een hanteerbare aanpak. Hierdoor krijg je het idee het allemaal zelf verzonnen te hebben. Terugkijkend op de afgelopen periode hebben we veel geleerd over (andere vormen van) communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen. Zaken die onmisbaar zijn voor het leggen van een degelijke basis voor onze leerlingen. Daar zijn we Klanten vinden & binden dankbaar voor.

Frans Smiers

Mireille is gedreven, enthousiast, rijk aan humor en een echte vakvrouw!

Een aantal jaar geleden heb ik zelf twee keer de training Excellent Bellen© mogen volgen. Nu hebben we deze training ingezet voor mijn team bij Sandd. Mireille ken ik als zeer gedreven, enthousiast, rijk aan humor en een echte vakvrouw. De nuchterheid en directe feedback werd door het team, juist door de combinatie van hierboven geschreven eigenschappen, als zeer prettig ervaren. Iedereen die deze training heeft gevolgd, is beter geworden in het bellen en heeft bovenal plezier gevonden hierin. Dank voor deze nuttige training namens Sandd!

Martijn Tomassen

Directe aansluiting bij de praktijk

Klanten vinden & binden heeft in een intensief traject al onze buurtbegeleiders getraind, gecoacht en begeleid in het vergoten van hun commerciële slagkracht. De directe aansluiting bij de praktijk was hierbij een leidraad. Soms was de comfortzone voor de deelnemers ver te zoeken. Met veel humor en gedrevenheid namen Vanja en Mireille drempels en beperkende overtuigingen weg en hebben hiermee een waardevolle bijdrage geleverd aan de effectiviteit van onze collega’s.

 Rana Berends

Geen genoegen met half werk

Klanten vinden & binden heeft van Buurkracht de opdracht gekregen buurtprocesbegeleiding naar een volgende fase brengen als het gaat om resultaatgerichtheid en slagkracht in hun werk. Dit hebben ze ingevuld door op een praktische, toepasbare en vooral pragmatische manier onze teams op weekbasis door een aantal fasen van de zogenaamde salespiramide heen te leiden. Huiswerk, een persoonlijk acquisitieplan, concrete opdrachten en vooral veel samen ‘doen’ en zelfs meedoen zijn kenmerkende elementen in hun aanpak. Geen genoegen nemen met half werk maar door herhaling, oefening en consistent laten terugkomen van belangrijke elementen met als doel een echte verandering en verankering van gedrag en vaardigheden. Wat ik waardeer was hun directe, prettige stijl van communiceren. Niet te moeilijk, gewoon toewerken naar een resultaat en daar niet te moeilijk of krampachtig over doen. Dan blijkt het ineens makkelijker dan gedacht. In mijn team zie ik een echte verandering richting doelgerichtheid, reflectie op de keuzes en prioriteiten die eerder niet echt minder scherp was. Het aanleren van een aantal technieken en methoden zoals de SPIN-techniek heeft daar ook aan bijgedragen.

Maarten Bakker

Bruikbare handvatten voor mondelinge en schriftelijke gespreksvoering

In een 2-daagse training heb ik van Mireille ontzettend bruikbare handvatten gekregen voor mondelinge en schriftelijke gespreksvoering met een commercieel doel. Haar stijl is open, prettig en tegelijk confronterend. Daardoor heb ik inhoudelijk nieuwe zaken bijgeleerd en overtrof deze training mijn verwachtingen, door haar kennis en kunde en vooral door haar vaardigheid om mij te prikkelen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Gewoon doen en gas erop!

Wat mij bijzonder aanspreekt is de werkwijze van Mireille, daadkrachtig, structuur, in detail advies, do’s en don’ts, lekker concreet, en zoals ik het graag zie, ‘gewoon doen en gas erop’! Ik heb nu een goed belscript voor zowel klanten als kandidaten. Daarnaast heeft ze mij getriggerd met persoonlijke aandachtspuntjes. Thank you Mireille!

Mireille is ervaren, gepokt en gemazeld in hoge commerciële functies

Ik heb de afgelopen 20 jaar heel wat coaches en trainers voorbij zien komen. Te vaak waren dit personen die het echte klappen van de zweep in het commerciële bedrijfsleven niet zelf hadden meegemaakt en daardoor in veel gevallen niet verder kwamen dan zweverige filosofische teksten, die kant noch wal raken in bedrijven waar dagelijks een harde strijd gevoerd moet worden om klanten te overtuigen van de kwaliteit van hun producten. En dat is nu precies waarin Mireille Wagener zich onderscheidt. Zij is ervaren, gepokt en gemazeld in hoge commerciële functies bij echte bedrijven en bovendien prettig nuchter. Dit maakte dat ik eigenlijk vanaf het allereerste gesprek een klik met haar had en geloofde wat zij vertelde. En hoewel Mireille in eerste instantie uitsluitend ingehuurd was om mij te coachen, had ik al snel door dat wij haar commerciële kwaliteiten beter ook breder konden benutten voor de begeleiding en ondersteuning van onze hele verkooporganisatie. Aangezien Mireille een persoon is die snel het vertrouwen van mensen weet te winnen, ontwikkelde zij zich tijdens mijn coachingstraject meer en meer tot klankbord en op sommige dagen zelfs tot uitlaatklep. Ik heb Mireille daarom niet alleen als coach, maar ook als mens hoog zitten en sluit dan ook zeker niet uit dat ik in de toekomst nog eens een beroep op haar doe.

Back To Top